Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Jakość mięsa jagnięcego w zależności od żywienia matek.

Opis bibliograficzny

Jakość mięsa jagnięcego w zależności od żywienia matek. [AUT.] MIROSŁAW PIĘTA, KRZYSZTOF PATKOWSKI. Żyw. Człow. Metab. 2007 T. 34 Nr 3/4 s. 1309-1315, bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywienie Człowieka i Metabolizm 2007 T. 34 Nr 3/4, s. 1309-1315
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 listopada 2008 13:02
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:17

Identyfikatory

BPP ID: (46, 20298) wydawnictwo ciągłe #20298
PBN ID (hist.): 20298

Metryki

2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się