Jakość sera twarogowego kwasowego wytwarzanego z mleka krów rasy holsztyńsko-fryzyjskiej i simentalskiej.
Opis bibliograficzny
Jakość sera twarogowego kwasowego wytwarzanego z mleka krów rasy holsztyńsko-fryzyjskiej i simentalskiej. [AUT.] AGNIESZKA ZABORSKA, JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, ANNA LITWIŃCZUK. W: Dostosowanie jakości żywności pochodzenia zwierzęcego do wymagań konsumentów i zapewnienia jej bezpieczeństwa. Konferencja naukowa, Lublin, 6-7 września 2016 / Kom. red. Mariusz Florek, Władysław Migdał, Jolanta Król 36. [Lublin], [b. wyd].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Dostosowanie jakości żywności pochodzenia zwierzęcego do wymagań konsumentów i zapewnienia jej bezpieczeństwa. Konferencja naukowa, Lublin, 6-7 września 2016 / Kom. red. Mariusz Florek, Władysław Migdał, Jolanta Król, 36
Wydawca:
[b. wyd]
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 października 2016 14:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:48 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 39004) wydawnictwo zwarte #39004
PBN ID (hist.): 39004
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.