Jakość surowców drobiarskich w aspekcie bezpieczeństwa konsumenta (Quality of poultry raw materials in the aspect of consumer safety)
Opis bibliograficzny
Jakość surowców drobiarskich w aspekcie bezpieczeństwa konsumenta (Quality of poultry raw materials in the aspect of consumer safety). [AUT.] DOMINIKA KRAKOWIAK, NATALIA KANADYS, JAKUB CHALIMONIUK, ALINA WORONOWA, KOSTIANTYN VASIUKOV, JUSTYNA BATKOWSKA. W: Nauki przyrodnicze : fauna i hodowla zwierząt. Redakcja naukowa / Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2020, Młodzi Naukowcy, s. 87-92, il., bibliogr, 978-83-66743-03-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 września 2020 11:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
61af53e32467f00d535e6525
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66743-03-8
e-ISBN: 978-83-66743-02-1
BPP ID: (59, 46845) wydawnictwo zwarte #46845
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.