Jakość tuszek, skład chemiczny i cechy sensoryczne mięsa kurcząt brojlerów żywionych mieszanką o zmniejszonej wartości energetycznej (Carcass quality, chemical composition and sensory characteristics of meat from broiler chickens fed growing/finishing feeds of lowered energy value)
Opis bibliograficzny
Jakość tuszek, skład chemiczny i cechy sensoryczne mięsa kurcząt brojlerów żywionych mieszanką o zmniejszonej wartości energetycznej (Carcass quality, chemical composition and sensory characteristics of meat from broiler chickens fed growing/finishing feeds of lowered energy value). [AUT.] KRZYSZTOF SZKUCIK, RYSZARD K. PISARSKI, WALDEMAR PASZKIEWICZ, IWONA PIJARSKA. Med. Weter. 2009 Vol. 65 Nr 3 s. 184-187, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2009 Vol. 65 Nr 3, s. 184-187
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 marca 2009 10:08 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 lipca 2018 12:44 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.medycynawet.edu.pl/archiwum.…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 20641) wydawnictwo ciągłe #20641
PBN ID (hist.): 20641
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.