Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Jakość usług gastronomicznych w wybranych hotelach w Lublinie.

Opis bibliograficzny

Jakość usług gastronomicznych w wybranych hotelach w Lublinie. [AUT.] RAFAŁ NADULSKI. W: Jakość usług turystycznych i żywieniowych : monografia / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Zbigniewa J. Dolatowskiego Częstochowa, Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, 2011, s. 153-165, il., bibliogr, 978-83-923668-8-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Jakość usług turystycznych i żywieniowych : monografia / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Zbigniewa J. Dolatowskiego, s. 153-165
Wydawca:
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, 2011
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 stycznia 2018 10:08
Ostatnia aktualizacja:23 czerwca 2020 11:59

Identyfikatory

ISBN: 978-83-923668-8-1
BPP ID: (59, 43158) wydawnictwo zwarte #43158

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się