Jakość ziela tymianku (Thymus vulgaris L.) w zależności od metody i temperatury suszenia.
Opis bibliograficzny
Jakość ziela tymianku (Thymus vulgaris L.) w zależności od metody i temperatury suszenia. [AUT.] BEATA KRÓL, ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ. Towarozn. Problemy Jakości 2016 nr 2(47) 38-47, il., bibliogr., streszcz.,sum. DOI: 10.19202/j.cs.2016.02.04
Szczegóły publikacji
Źródło:
TOWAROZNAWCZE PROBLEMY JAKOŚCI. POLISH JOURNAL OF COMMODITY SCIENCE 2016 nr 2(47), 38-47
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 marca 2016 12:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:38 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730a62467f01e93159d96
DOI
10.19202/j.cs.2016.02.04
Strona WWW
http://www.tpj.uniwersytetradom.pl/inde…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37638) wydawnictwo ciągłe #37638
PBN ID (hist.): 37638
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.