Jesienne warzywa-walory odżywcze i prozdrowotne.
Opis bibliograficzny
Jesienne warzywa-walory odżywcze i prozdrowotne. [AUT.] RENATA NURZYŃSKA-WIERDAK. RECIPE 2021 nr 2 (25) s. 16-20, il.,bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
RECIPE 2021 nr 2 (25), s. 16-20
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 listopada 2021 14:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 października 2022 09:06 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48874) wydawnictwo ciągłe #48874
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.