Joint Effect of Ca++ and Ethephon on Formation of Capsaicinoids in Fruits of Hot Pepper Capsicum annuum L.
Opis bibliograficzny
Joint Effect of Ca++ and Ethephon on Formation of Capsaicinoids in Fruits of Hot Pepper Capsicum annuum L. [AUT.] IRENA PERUCKA. W: Interdisciplinary opportunities and objectives for the year 2000 and beyond. International Conference. Agri-Food Quality'95. Norwich, Uk, 1995, 25-28 June s. [nlb 1].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Interdisciplinary opportunities and objectives for the year 2000 and beyond. International Conference. Agri-Food Quality'95. Norwich, Uk, 1995, 25-28 June, s. [nlb 1]
Rok: 1995
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:44 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 5037) wydawnictwo zwarte #5037
PBN ID (hist.): 5037
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.