Joint effect of Ca++ and etephon on formation of capsaicinoids in fruits of hot pepper Capsicum annuum L.
Opis bibliograficzny
Joint effect of Ca++ and etephon on formation of capsaicinoids in fruits of hot pepper Capsicum annuum L. [AUT.] IRENA PERUCKA. W: Agri - Food quality an interdisciplinary approach / ed. Fenxick G. R. [et al.] Cambridge, UK, The Royal Society of Chemistry, 1996, S. 95-99, bibliogr, 0-85404-711-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agri - Food quality an interdisciplinary approach / ed. Fenxick G. R. [et al.], S. 95-99
Wydawca:
The Royal Society of Chemistry, 1996
Rok: 1996
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:33 |
Identyfikatory
ISBN: 0-85404-711-5
BPP ID: (59, 1761) wydawnictwo zwarte #1761
PBN ID (hist.): 1761
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.