Kardamon, cynamon, imbir - aromatyczne dodatki do kawy, źródłem bioaktywnych składników?.
Opis bibliograficzny
Kardamon, cynamon, imbir - aromatyczne dodatki do kawy, źródłem bioaktywnych składników?. [AUT.] AGATA DURAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI, IWONA KOWALSKA. W: Materiały Konferencji Młodych Naukowców nt. Dokonania naukowe doktorantów, Kraków, 20.04.2013 r. : materiały konferencyjne - streszczenia S. 14. Kraków, Creativetime, 2013, 978-83-63058-36-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Materiały Konferencji Młodych Naukowców nt. Dokonania naukowe doktorantów, Kraków, 20.04.2013 r. : materiały konferencyjne - streszczenia, S. 14
Wydawca:
Creativetime, 2013
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 maja 2014 12:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:20 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63058-36-4
BPP ID: (59, 32629) wydawnictwo zwarte #32629
PBN ID (hist.): 32629
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.