Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Kardamon, cynamon, imbir - aromatyczne dodatki do kawy, źródłem bioaktywnych składników?.

Opis bibliograficzny

Kardamon, cynamon, imbir - aromatyczne dodatki do kawy, źródłem bioaktywnych składników?. [AUT.] AGATA DURAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI, IWONA KOWALSKA. W: Materiały Konferencji Młodych Naukowców nt. Dokonania naukowe doktorantów, Kraków, 20.04.2013 r. : materiały konferencyjne - streszczenia S. 14. Kraków, Creativetime, 2013, 978-83-63058-36-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Materiały Konferencji Młodych Naukowców nt. Dokonania naukowe doktorantów, Kraków, 20.04.2013 r. : materiały konferencyjne - streszczenia, S. 14
Wydawca:
Creativetime, 2013
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 maja 2014 12:46
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:20

Identyfikatory

ISBN: 978-83-63058-36-4
BPP ID: (59, 32629) wydawnictwo zwarte #32629
PBN ID (hist.): 32629

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się