Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Kiełki fasoli mung wzbogacone probiotycznymi bakteriami L. Plantarum 299V.

Opis bibliograficzny

Kiełki fasoli mung wzbogacone probiotycznymi bakteriami L. Plantarum 299V. [AUT. KORESP.] MICHAŁ ŚWIECA, [AUT.] MAŁGORZATA SIEROCKA, BEATA DRZEWIECKA. W: Vi Konferencja Naukowa z cyklu " Nauka i Praktyka-Rolnictwo różne spojrzenia." Chełm, 7-8 czerwca 2022 s. 99, bibliogr. Chełm 2022, 978-837562-380-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Vi Konferencja Naukowa z cyklu " Nauka i Praktyka-Rolnictwo różne spojrzenia." Chełm, 7-8 czerwca 2022, s. 99
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 czerwca 2022 15:50
Ostatnia aktualizacja:8 czerwca 2022 15:50

Identyfikatory

ISBN: 978-837562-380-2
BPP ID: (59, 48425) wydawnictwo zwarte #48425

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się