Komplementarność Systemów ISO 9001:2000 i HACCP.
Opis bibliograficzny
Komplementarność Systemów ISO 9001:2000 i HACCP. [AUT.] ANDRZEJ BIEGANOWSKI, MAŁGORZATA BZOWSKA-BAKALARZ, GRZEGORZ BARTNIK. Gaz. Cukr. 2003 Nr 10 s. 300-302, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Gazeta Cukrownicza 2003 Nr 10, s. 300-302
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:12 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 12057) wydawnictwo ciągłe #12057
PBN ID (hist.): 12057
Metryki
0,50
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.