Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Komplementarność Systemów ISO 9001:2000 i HACCP.

Opis bibliograficzny

Komplementarność Systemów ISO 9001:2000 i HACCP. [AUT.] ANDRZEJ BIEGANOWSKI, MAŁGORZATA BZOWSKA-BAKALARZ, GRZEGORZ BARTNIK. Gaz. Cukr. 2003 Nr 10 s. 300-302, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Gazeta Cukrownicza 2003 Nr 10, s. 300-302
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:12

Identyfikatory

BPP ID: (46, 12057) wydawnictwo ciągłe #12057
PBN ID (hist.): 12057

Metryki

0,50
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się