Koncepcja techniki i technologii lokalnej przetwórni warzywnej.
Opis bibliograficzny
Koncepcja techniki i technologii lokalnej przetwórni warzywnej. [AUT.] WALDEMAR RACZKO, JÓZEF GROCHOWICZ, J. SZWOCER. Postępy Tech. Przetw. Spoż. 1996 T. 5 [nr] 1/2 (9/10) s. 31-40, il., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego 1996 T. 5 [nr] 1/2 (9/10), s. 31-40
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 maja 2021 02:47 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 10973) wydawnictwo ciągłe #10973
PBN ID (hist.): 10973
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.