Kontrolowanie wyzwań związanych z bezpieczeństwem mikrobiologicznym mięsa za pomocą zimnej plazmy.
Opis bibliograficzny
Kontrolowanie wyzwań związanych z bezpieczeństwem mikrobiologicznym mięsa za pomocą zimnej plazmy. [AUT.] A. STAREK-WÓJCICKA, J. PAWŁAT. Ogólnopol. Inf. Masar. 2022 nr 6 (322) s.4-24, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ogólnopolski Informator Masarski 2022 nr 6 (322), s.4-24
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 czerwca 2022 09:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 24 czerwca 2022 09:01 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 49585) wydawnictwo ciągłe #49585
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.