Kryteria zakupu żywności ekologicznej przez polskich konsumentów w odniesieniu do konsumpcji światowej.
Opis bibliograficzny
Kryteria zakupu żywności ekologicznej przez polskich konsumentów w odniesieniu do konsumpcji światowej. [AUT.] JULIA WOJCIECHOWSKA-SOLIS, ANDRZEJ SOROKA. Zesz. Nauk. Szk. Gł. Gospod. Wiej., Probl. Rol. Świat. 2016 T.16 (31) z. 2 353-362, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Naukowe Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Problemy Rolnictwa Światowego 2016 T.16 (31) z. 2, 353-362
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 sierpnia 2016 10:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.wne.sggw.pl/czasopisma/pdf/P…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38580) wydawnictwo ciągłe #38580
PBN ID (hist.): 38580
Metryki
13,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.