Ksenobiotyki w żywności i żywieniu.
Opis bibliograficzny
Ksenobiotyki w żywności i żywieniu. [AUT.] ANNA CZECH, MAGDALENA KRAUZE, JERZY TRUCHLIŃSKI. Prz. Hod. 2008 nr 5 s. 6-8, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Hodowlany 2008 nr 5, s. 6-8
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 lipca 2008 12:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:16 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 18947) wydawnictwo ciągłe #18947
PBN ID (hist.): 18947
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.