Kształtowanie się poziomu lizozymu we krwi i narządach zwierząt żywionych dietą z dodatkiem azotanów, azotynów, fitazy i lędźwianu siewnego.
Opis bibliograficzny
Kształtowanie się poziomu lizozymu we krwi i narządach zwierząt żywionych dietą z dodatkiem azotanów, azotynów, fitazy i lędźwianu siewnego. [AUT.] MARTA FIOŁKA, TADEUSZ MAJEWSKI. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, EE Zootech. 1998 Vol. 16 s. 287-295, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio EE Zootechnica 1998 Vol. 16, s. 287-295
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:07 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 3463) wydawnictwo ciągłe #3463
PBN ID (hist.): 3463
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.