Kształtowanie się zawartości azotanów i azotynów w liściach sałaty przechowywanej w temperaturze 5 (stopni Celsjusza) w zależności od zastosowanej formy azotu i regulatorów wzrostu.
Opis bibliograficzny
Kształtowanie się zawartości azotanów i azotynów w liściach sałaty przechowywanej w temperaturze 5 (stopni Celsjusza) w zależności od zastosowanej formy azotu i regulatorów wzrostu. [AUT.] WŁADYSŁAW MICHAŁEK, IRENA RUKASZ. W: Ogólnopolskie Sympozjum "Odmiany w nowoczesnej produkcji warzyw". Poznań, 1997, 26 września s, 55-58, il., bibliogr, Wydaw. HaKa.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ogólnopolskie Sympozjum "Odmiany w nowoczesnej produkcji warzyw". Poznań, 1997, 26 września, s, 55-58
Wydawca:
Wydaw. HaKa,
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 marca 2018 13:09 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 2693) wydawnictwo zwarte #2693
PBN ID (hist.): 2693
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.