Kształtowanie wybranych właściwości teksturalnych dyni optymalizowaną obróbką cieplną.
Opis bibliograficzny
Kształtowanie wybranych właściwości teksturalnych dyni optymalizowaną obróbką cieplną. [AUT.] BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, DARIUSZ ANDREJKO, AGNIESZKA SAGAN, AGATA BLICHARZ-KANIA, IZABELA KUNA-BRONIOWSKA. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2013 Nr 4 (89) 195-209, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15193/zntj/2013/89/195-209
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2013 Nr 4 (89), 195-209
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 grudnia 2013 12:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:27 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e721df2467f01e93053717
DOI
10.15193/zntj/2013/89/195-209
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/wyd/czas/2013,%…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31250) wydawnictwo ciągłe #31250
PBN ID (hist.): 31250
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,311
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.