Kuchnia Lubelszczyzny jako atrakcja turystyczna.
Opis bibliograficzny
Kuchnia Lubelszczyzny jako atrakcja turystyczna. [AUT.] RAFAŁ NADULSKI. W: Rozwój turystyczny regionów a tradycyjna żywność : monografia / pod red. nauk. Zbigniewa J. Dolatowskiego i Danuty Kołożyn-Krajewskiej Częstochowa, Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, 2009, S. 375-384, il., sum., bibliogr., streszcz, 978-83-923668-5-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rozwój turystyczny regionów a tradycyjna żywność : monografia / pod red. nauk. Zbigniewa J. Dolatowskiego i Danuty Kołożyn-Krajewskiej, S. 375-384
Wydawca:
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, 2009
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 sierpnia 2015 08:08 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 czerwca 2020 12:03 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-923668-5-0
BPP ID: (59, 35752) wydawnictwo zwarte #35752
PBN ID (hist.): 35752
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.