Kulinarne wykorzystanie nasion lędźwianu.
Opis bibliograficzny
Kulinarne wykorzystanie nasion lędźwianu. [AUT.] MARIA CEBULA. Rolnik 1997 nr 8 (112) s. 7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rolnik 1997 nr 8 (112), s. 7
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:06 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 1341) wydawnictwo ciągłe #1341
PBN ID (hist.): 1341
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.