Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Kultura organizacyjna rodzinnych gospodarstw rolnych jako czynnik warunkujacy ich konkurencyjność.

Opis bibliograficzny

Kultura organizacyjna rodzinnych gospodarstw rolnych jako czynnik warunkujacy ich konkurencyjność. [AUT.] ANNA GOLISZEK. W: Droga do aktywizowania polskich nabywców finalnych na rynku produktów spożywczych : praca zbiorowa / pod red. Agnieszki Izabeli Baruk Toruń, TNOIK, 2009, S. 11-38, bibliogr, 978-83-7285-454-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Droga do aktywizowania polskich nabywców finalnych na rynku produktów spożywczych : praca zbiorowa / pod red. Agnieszki Izabeli Baruk, S. 11-38, bibliogr.
Wydawca:
TNOIK, 2009
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:15 lipca 2009 12:08
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:41

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7285-454-4
BPP ID: (59, 21888) wydawnictwo zwarte #21888
PBN ID (hist.): 21888

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się