Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Lecytyna – znaczenie i zastosowanie.

Opis bibliograficzny

Lecytyna – znaczenie i zastosowanie. [AUT.] IZABELA PODGÓRSKA, MARCELINA OLSZAK, EWA SOLARSKA. Przem. Spoż. 2015 T. 69 nr 11 s. 36-38, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15199/65.2015.11.8
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Przemysł Spożywczy 2015 T. 69 nr 11, s. 36-38
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 grudnia 2015 11:20
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:27

Identyfikatory

BPP ID: (46, 36813) wydawnictwo ciągłe #36813
PBN ID (hist.): 36813

Metryki

12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się