Lecytyna – znaczenie i zastosowanie.
Opis bibliograficzny
Lecytyna – znaczenie i zastosowanie. [AUT.] IZABELA PODGÓRSKA, MARCELINA OLSZAK, EWA SOLARSKA. Przem. Spoż. 2015 T. 69 nr 11 s. 36-38, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15199/65.2015.11.8
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2015 T. 69 nr 11, s. 36-38
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 grudnia 2015 11:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:27 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154bbe
DOI
10.15199/65.2015.11.8
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-9495…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36813) wydawnictwo ciągłe #36813
PBN ID (hist.): 36813
Metryki
12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.