Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Lentil and adzuki bean sprouts as carriers for probiotic yeast Saccharomyces boulardii - evaluation of synbiotics quality.

Opis bibliograficzny

Lentil and adzuki bean sprouts as carriers for probiotic yeast Saccharomyces boulardii - evaluation of synbiotics quality. [AUT.] M. ŚWIECA, M. KORDOWSKA-WIATER, M. PYTKA, Ł. SĘCZYK, U. GAWLIK-DZIKI. W: 31st EFFoST International Conference Food Science and Technology Challenges for the 21st Century - Research to Progress Society13-16 November 2017, Sitges, Spain P1.205. [Sitges], [2017], [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
31st EFFoST International Conference Food Science and Technology Challenges for the 21st Century - Research to Progress Society 13-16 November 2017, Sitges, Spain, P1.205
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 stycznia 2018 10:46
Ostatnia aktualizacja:10 stycznia 2022 10:11

Identyfikatory

BPP ID: (59, 43049) wydawnictwo zwarte #43049

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się