Linen in beef cattle nutrition-effect on the quality and nutritional value of meat = Len w zywieniu bydłą miesnego - wpływ na jakość i wartość pokarmową mięsa.
Opis bibliograficzny
Linen in beef cattle nutrition-effect on the quality and nutritional value of meat = Len w zywieniu bydłą miesnego - wpływ na jakość i wartość pokarmową mięsa. [AUT.] M. BĄKOWSKI, K. PIETRZAK, G. ROCKI. W: Physiology and biochemistry in animal nutrition : X Conference of Young Researchers, Krakow, 13-14 June 2013 / org. by Department of Animal Nutrition and Feed Management et al s. 49-52, il., bibliogr. Jabłonna 2013, The Kielanowski Institute of Animal Physiology and Nutrition. Polish Academy of Sciences, 978-83-933604-8-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Physiology and biochemistry in animal nutrition : X Conference of Young Researchers, Krakow, 13-14 June 2013 / org. by Department of Animal Nutrition and Feed Management et al, s. 49-52
Wydawca:
The Kielanowski Institute of Animal Physiology and Nutrition. Polish Academy of Sciences
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 sierpnia 2018 10:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 sierpnia 2018 10:43 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-933604-8-2
BPP ID: (59, 43961) wydawnictwo zwarte #43961
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.