Lyophilized protein structure as an alternative material for frozen food packaging.
Opis bibliograficzny
Lyophilized protein structure as an alternative material for frozen food packaging. [AUT.] SYBILLA NAZAREWICZ. W: Farm machinery and processes management in sustainable agriculture : X International Scientific Symposium FMPMSA 2019 Lublin, Poland [20-22 November] 2019 / edited by Edmund Lorencowicz, Jacek Uziak, Bruno Huyghebaert. 2019 Lublin.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Farm machinery and processes management in sustainable agriculture : X International Scientific Symposium FMPMSA 2019 Lublin, Poland [20-22 November] 2019 / edited by Edmund Lorencowicz, Jacek Uziak, Bruno Huyghebaert,
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 maja 2020 08:54 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 maja 2020 08:54 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 46533) wydawnictwo zwarte #46533
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.