Meat and Meat Processing.
Opis bibliograficzny
Meat and Meat Processing. [RED.] DERRICK B. MCCARTHY. New York 2017, Nova Science Publishers, Inc, 218 s, 978-1-53612-210-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
218 s.
Wydawca:
Nova Science Publishers, Inc.
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 12.80 |
---|---|
Rekordy powiązane: | • Dry-cured meats: quality, safety and nutritional aspects. [AUT.] PAULINA KĘSKA, JOANNA STADNIK. W: Meat and Meat Processing / ed. Derrick B. McCarthy New York 2017, Nova Science Publishers, Inc, s. 87-109, bibliogr, 978-1-53612-231-2. • Nitrites/nitrates in processed meat: risks and benefits. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, ANNA KONONIUK. W: Meat and Meat Processing / ed. Derrick B. McCarthy New York 2017, Nova Science Publishers, Inc, s. 179-193, il., bibliogr, 978-1-53612-231-2. |
Rekord utworzony: | 30 września 2019 10:06 |
Ostatnia aktualizacja: | 30 września 2019 10:06 |
Identyfikatory
ISBN: 978-1-53612-210-7
BPP ID: (59, 45893) wydawnictwo zwarte #45893
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.