Meat quality of crossbred porkers without the gene RYR1T depending on slaughter weight.
Opis bibliograficzny
Meat quality of crossbred porkers without the gene RYR1T depending on slaughter weight. [AUT.] GRAZYNA CZYŻAK-RUNOWSKA, JANUSZ WOJTCZAK, ANDRZEJ ŁYCZYŃSKI, JACEK WÓJTOWSKI, MARIA MARKIEWICZ-KĘSZYCKA, DANIEL STANISŁAWSKI, MAREK BABICZ. Asian-Australas. J. Anim. Sci. (Print) 2015 Vol. 28 No 2 398-404, il., bibliogr., sum. DOI: http://dx.doi.org/10.5713/ajas.14.0518
Szczegóły publikacji
Źródło:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences (Print) 2015 Vol. 28 No 2, 398-404
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 sierpnia 2015 09:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:34 |
Linki zewnętrzne
DOI
http://dx.doi.org/10.5713/ajas.14.0518
Strona WWW
http://www.ajas.info/journal/view.php?n…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35933) wydawnictwo ciągłe #35933
PBN ID (hist.): 35933
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,756
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.