Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Meat quality of crossbred porkers without the gene RYR1T depending on slaughter weight.

Opis bibliograficzny

Meat quality of crossbred porkers without the gene RYR1T depending on slaughter weight. [AUT.] GRAZYNA CZYŻAK-RUNOWSKA, JANUSZ WOJTCZAK, ANDRZEJ ŁYCZYŃSKI, JACEK WÓJTOWSKI, MARIA MARKIEWICZ-KĘSZYCKA, DANIEL STANISŁAWSKI, MAREK BABICZ. Asian-Australas. J. Anim. Sci. (Print) 2015 Vol. 28 No 2 398-404, il., bibliogr., sum. DOI: http://dx.doi.org/10.5713/ajas.14.0518
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 sierpnia 2015 09:03
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:34

Identyfikatory

BPP ID: (46, 35933) wydawnictwo ciągłe #35933
PBN ID (hist.): 35933

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,756
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się