Mechanical properties of texture of mixed flour bread with an admixture of rye grain.
Opis bibliograficzny
Mechanical properties of texture of mixed flour bread with an admixture of rye grain. [AUT.] ELŻBIETA KUSIŃSKA, AGNIESZKA STAREK. Teka Komis. Mot. Energ. Rol._Pol. Akad. Nauk., Oddz. Lubl. 2011 T. 11C s. 162-172, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
TEKA Komisji Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa 2011 T. 11C, s. 162-172
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 marca 2012 13:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pan-ol.lublin.pl/wydawnictwa…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 27322) wydawnictwo ciągłe #27322
PBN ID (hist.): 27322
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.