Mechaniczne właściwości tkanki owoców a jędrości jabłek.
Opis bibliograficzny
Mechaniczne właściwości tkanki owoców a jędrości jabłek. [AUT.] BOHDAN DOBRZAŃSKI JR, RAFAŁ RYBCZYŃSKI. W: Właściwości fizyczne surowców roślinnych : ziarno, owoce, surowce energetyczne / pod red. Bohdana Dobrzańskiego jr., Rafała Rybczyńskiego Lublin, Fundacja Rozwoju Nauk Agrofizycznych. Komitet Agrofizyki PAN ; 2009, S. 171-214, il., bibliogr, 978-83-60489-13-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Właściwości fizyczne surowców roślinnych : ziarno, owoce, surowce energetyczne / pod red. Bohdana Dobrzańskiego jr., Rafała Rybczyńskiego, S. 171-214
Wydawca:
Fundacja Rozwoju Nauk Agrofizycznych. Komitet Agrofizyki PAN ; 2009
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Identyfikatory
ISBN: 978-83-60489-13-0
BPP ID: (59, 24728) wydawnictwo zwarte #24728
PBN ID (hist.): 24728
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 8 listopada 2010 10:42 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:51 |