Methodological aspects of food texture measurements.
Opis bibliograficzny
Methodological aspects of food texture measurements. [AUT.] RAFAŁ NADULSKI. W: Physics of agro and food products : [ICPAFP'98], Lublin, May 26-28, 1998 / ed. by Andrzej W. Stępniewski S. 70. Lublin, Polish Society of Agrophysics, 1998, 83-87385-13-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Physics of agro and food products : [ICPAFP'98], Lublin, May 26-28, 1998 / ed. by Andrzej W. Stępniewski, S. 70
Wydawca:
Polish Society of Agrophysics, 1998
Rok: 1998
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:38 |
Identyfikatory
ISBN: 83-87385-13-1
BPP ID: (59, 3108) wydawnictwo zwarte #3108
PBN ID (hist.): 3108
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.