Methodological aspects of food texture measurements using TPA test.
Opis bibliograficzny
Methodological aspects of food texture measurements using TPA test. [AUT.] RAFAŁ NADULSKI. Int. Agrophys. 2000 Vol. 14 No. 2 s. 207-213, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Agrophysics 2000 Vol. 14 No. 2, s. 207-213
Rok: 2000
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.international-agrophysics.or…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 5812) wydawnictwo ciągłe #5812
PBN ID (hist.): 5812
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.