Metodyka badań oceny jakości skorupy jaj prowadzonych w Instytucie Genetyki i Hodowli Zwierząt PAN w Jastrzębcu.
Opis bibliograficzny
Metodyka badań oceny jakości skorupy jaj prowadzonych w Instytucie Genetyki i Hodowli Zwierząt PAN w Jastrzębcu. [AUT.] GRZEGORZ ZIĘBA, RYSZARD GILEWSKI, ANDRZEJ WITKOWSKI, JAROSŁAW HORBAŃCZUK, HALINA STEFANIAK. W: Ocena jakości jaj spożywczych - metody, aparatura i wyniki. Kazimierz n/Wisłą, 7-8.09.1995. Lublin, [b.w.], 1995. - S. 45-46.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ocena jakości jaj spożywczych - metody, aparatura i wyniki. Kazimierz n/Wisłą, 7-8.09.1995,
Wydawca:
[b.w.], 1995. - S. 45-46
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 marca 2012 13:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:00 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 27436) wydawnictwo zwarte #27436
PBN ID (hist.): 27436
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.