Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Metodyka badań oceny jakości skorupy jaj prowadzonych w Instytucie Genetyki i Hodowli Zwierząt PAN w Jastrzębcu.

Opis bibliograficzny

Metodyka badań oceny jakości skorupy jaj prowadzonych w Instytucie Genetyki i Hodowli Zwierząt PAN w Jastrzębcu. [AUT.] GRZEGORZ ZIĘBA, RYSZARD GILEWSKI, ANDRZEJ WITKOWSKI, JAROSŁAW HORBAŃCZUK, HALINA STEFANIAK. W: Ocena jakości jaj spożywczych - metody, aparatura i wyniki. Kazimierz n/Wisłą, 7-8.09.1995. Lublin, [b.w.], 1995. - S. 45-46.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Ocena jakości jaj spożywczych - metody, aparatura i wyniki. Kazimierz n/Wisłą, 7-8.09.1995,
Wydawca:
[b.w.], 1995. - S. 45-46
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:20 marca 2012 13:57
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:00

Identyfikatory

BPP ID: (59, 27436) wydawnictwo zwarte #27436
PBN ID (hist.): 27436

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się