Microbiological quality of milk sold directly from producers to consumers.
Opis bibliograficzny
Microbiological quality of milk sold directly from producers to consumers. [AUT. KORESP.] RENATA PYZ-ŁUKASIK, [AUT.] WALDEMAR PASZKIEWICZ, MARCIN R. TATARA, PIOTR BRODZKI, ZBIGNIEW BEŁKOT. J. Dairy Sci. 2015 Vol. 98, Issue 7 4294-4301, il., bibliogr. DOI: 10.3168/jds.2014-9187
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 2015 Vol. 98, Issue 7, 4294-4301
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 sierpnia 2015 09:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:45 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730842467f01e9315726b
DOI
10.3168/jds.2014-9187
Strona WWW
http://www.journalofdairyscience.org/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35555) wydawnictwo ciągłe #35555
PBN ID (hist.): 35555
Metryki
45,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,408
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.