Microbiological quality of raw-fermented sausages with Lactobacillus casei LOCK 0900 probiotic strain.
Opis bibliograficzny
Microbiological quality of raw-fermented sausages with Lactobacillus casei LOCK 0900 probiotic strain. [AUT.] MONIKA TRZĄSKOWSKA, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, KAROLINA WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Food Control 2014 Vol. 35 Issue 1 s. 184-191, il., bibliogr. DOI: 10.1016/j.foodcont.2013.07.002
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CONTROL 2014 Vol. 35 Issue 1, s. 184-191
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 października 2013 09:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:22 |
Linki zewnętrzne
PBN
602e5e802467f023e6eb4bed
DOI
10.1016/j.foodcont.2013.07.002
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30894) wydawnictwo ciągłe #30894
PBN ID (hist.): 30894
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,806
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.