Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Microstructural and histochemical characteristics of Lycium barbarum L. fruits used in folk herbal medicine and as functional food.

AUT. KORESP. AGATA KONARSKA.

Opis bibliograficzny

Microstructural and histochemical characteristics of Lycium barbarum L. fruits used in folk herbal medicine and as functional food. [AUT. KORESP.] AGATA KONARSKA. Protoplasma 2018 Vol. 255 Iss.6 s.1839-1854, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s00709-018-1277-2
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Protoplasma 2018 Vol. 255 Iss.6, s.1839-1854
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 listopada 2018 08:08
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:42

Identyfikatory

ISSN: 0033-183X
e-ISSN: 1615-6102
BPP ID: (46, 44435) wydawnictwo ciągłe #44435

Metryki

30,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,633
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się