Microstructural and histochemical characteristics of Lycium barbarum L. fruits used in folk herbal medicine and as functional food.
Opis bibliograficzny
Microstructural and histochemical characteristics of Lycium barbarum L. fruits used in folk herbal medicine and as functional food. [AUT. KORESP.] AGATA KONARSKA. Protoplasma 2018 Vol. 255 Iss.6 s.1839-1854, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s00709-018-1277-2
Szczegóły publikacji
Źródło:
Protoplasma 2018 Vol. 255 Iss.6, s.1839-1854
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 listopada 2018 08:08 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:42 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec0064ead49b31cced97db4
DOI
10.1007/s00709-018-1277-2
Strona WWW
https://link.springer.com/article/10.10…
Identyfikatory
ISSN: 0033-183X
e-ISSN: 1615-6102
BPP ID: (46, 44435) wydawnictwo ciągłe #44435
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,633
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.