Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Microstructure and textural properties of acid-casein processed cheese analogues with whey protein preparations.

Opis bibliograficzny

Microstructure and textural properties of acid-casein processed cheese analogues with whey protein preparations. [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ. W: Computer Image Analysis in Biosciences. Workshops, 22-24 June, 2014 Olsztyn, Poland S. 36. Olsztyn, Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie, 2014, 978-83-939121-3-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Computer Image Analysis in Biosciences. Workshops, 22-24 June, 2014 Olsztyn, Poland, S. 36
Wydawca:
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie, 2014
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:20 sierpnia 2015 07:27
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:34

Identyfikatory

ISBN: 978-83-939121-3-1
BPP ID: (59, 35800) wydawnictwo zwarte #35800
PBN ID (hist.): 35800

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się