Międzynarodowe Targi ANUGA FOODTEC oraz Kongres EFFoST/GDL "Minimal Processing of Foods" jako obraz aktualnego stanu i trendów w inżynierii i technologii żywności. >&rft.epage=>&rft.language=pol.">
Opis bibliograficzny
Międzynarodowe Targi ANUGA FOODTEC oraz Kongres EFFoST/GDL "Minimal Processing of Foods" jako obraz aktualnego stanu i trendów w inżynierii i technologii żywności. [AUT.] FRANCISZEK KLUZA. Chłodnictwo (Warsz.) 1996 T. 31 Nr 12 s. 42.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej 1996 T. 31 Nr 12, s. 42
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:11 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 10941) wydawnictwo ciągłe #10941
PBN ID (hist.): 10941
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.