Mięsność tuczników oraz jej uwarunkowania organizacyjno-żywieniowe w wybranych gospodarstwach indywidualnych.
Opis bibliograficzny
Mięsność tuczników oraz jej uwarunkowania organizacyjno-żywieniowe w wybranych gospodarstwach indywidualnych. [AUT.] JAN ZUBA, AUGUST OSZCZYGIEŁ. W: Zootechniczno-ekonomiczne uwarunkowania mięsności świń : Konferencja Naukowa 3-4 grudzień 1996 rok s. 60-67, il., bibliogr., streszcz., sum. Rzeszów, Druk. Filia AR, [1997], 83-903-429-0-X.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zootechniczno-ekonomiczne uwarunkowania mięsności świń : Konferencja Naukowa 3-4 grudzień 1996 rok, s. 60-67
Wydawca:
Druk. Filia AR, [1997]
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 kwietnia 2012 11:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:01 |
Identyfikatory
ISBN: 83-903-429-0-X
BPP ID: (59, 27621) wydawnictwo zwarte #27621
PBN ID (hist.): 27621
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.