Mikotoksyny w produkcji drobiarskiej.
Opis bibliograficzny
Mikotoksyny w produkcji drobiarskiej. [AUT.] MAŁGORZATA KWIECIEŃ, ANNA WINIARSKA-MIECZAN. Wiad. Drobiarskie 2021 R. 12 Nr 1 s. 7-12, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wiadomości Drobiarskie 2021 R. 12 Nr 1, s. 7-12
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 lipca 2021 08:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 lipca 2021 08:02 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48497) wydawnictwo ciągłe #48497
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.