Mikrobiologiczne zagrożenia w produkcji żywności i gastronomi.
Opis bibliograficzny
Mikrobiologiczne zagrożenia w produkcji żywności i gastronomi. [AUT.] ŁUKASZ WLAZŁO, BOŻENA NOWAKOWICZ-DĘBEK, MATEUSZ OSSOWSKI. Promot. BHP 2020 Nr 9 s. 8-13, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Promotor BHP 2020 Nr 9, s. 8-13
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 listopada 2020 09:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 listopada 2020 09:23 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47447) wydawnictwo ciągłe #47447
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.