Mikrobiom win spontanicznej fermentacji otrzymanych z Regionu Małopolskiego Przełomu Wisły.
Opis bibliograficzny
Mikrobiom win spontanicznej fermentacji otrzymanych z Regionu Małopolskiego Przełomu Wisły. [AUT.] MONIKA PYTKA, MONIKA KORDOWSKA-WIATER, ANNA STÓJ, AGNIESZKA KUBIK-KOMAR, ADAM WAŚKO. W: „Mikrobiologia w badaniach środowiskowych – rys historyczny i perspektywy na przyszłość”- 55 Jubileuszowa Konferencja Mikrobiologiczna, 14-15 września 2023 Puławy s. 22. Puławy 2023, Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa - Państwowy Instytut Badawczy, 978-83-7562-400-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
„Mikrobiologia w badaniach środowiskowych – rys historyczny i perspektywy na przyszłość”- 55 Jubileuszowa Konferencja Mikrobiologiczna, 14-15 września 2023 Puławy, s. 22
Wydawca:
Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa - Państwowy Instytut Badawczy
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 września 2023 10:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 września 2023 11:25 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://mikro55.pl/materialy-konferencyj…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7562-400-7
BPP ID: (59, 49523) wydawnictwo zwarte #49523
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.