Mikronizacja - nowoczesna metoda obróbki termicznej surowców roślinnych.
Opis bibliograficzny
Mikronizacja - nowoczesna metoda obróbki termicznej surowców roślinnych. [AUT.] DARIUSZ ANDREJKO, JÓZEF GROCHOWICZ. Pasze Przem. 1997 R. 6 nr 6/7 s. 29-31, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Pasze Przemysłowe 1997 R. 6 nr 6/7, s. 29-31, il.
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:07 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 3644) wydawnictwo ciągłe #3644
PBN ID (hist.): 3644
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.