Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Mikronizacja - nowoczesna metoda obróbki termicznej surowców roślinnych.

Opis bibliograficzny

Mikronizacja - nowoczesna metoda obróbki termicznej surowców roślinnych. [AUT.] DARIUSZ ANDREJKO, JÓZEF GROCHOWICZ. Pasze Przem. 1997 R. 6 nr 6/7 s. 29-31, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Pasze Przemysłowe 1997 R. 6 nr 6/7, s. 29-31, il.
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:07

Identyfikatory

BPP ID: (46, 3644) wydawnictwo ciągłe #3644
PBN ID (hist.): 3644

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się