Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Mikroorganizmy ograniczające występowanie mikotoksyn w żywności.

Opis bibliograficzny

Mikroorganizmy ograniczające występowanie mikotoksyn w żywności. [AUT.] IZABELA PODGÓRSKA. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Mikrobiologia i ekologia / [Red. nauk. Monika Panfil] Poznań, Młodzi Naukowcy, 2016, 35-41, il., bibliogr., streszcz, 978-83-65362-84-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Mikrobiologia i ekologia / [Red. nauk. Monika Panfil], 35-41
Wydawca:
Młodzi Naukowcy, 2016
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.56
Rekord utworzony:30 września 2016 12:49
Ostatnia aktualizacja:1 lutego 2022 09:15

Identyfikatory

ISBN: 978-83-65362-84-1
BPP ID: (59, 38823) wydawnictwo zwarte #38823
PBN ID (hist.): 38823

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się