Mleko i mięso lokalnych ras bydła jako surowiec o wyższej wartości odżywczej i korzystniejszych parametrach do przetwórstwa.
Opis bibliograficzny
Mleko i mięso lokalnych ras bydła jako surowiec o wyższej wartości odżywczej i korzystniejszych parametrach do przetwórstwa. [AUT.] JOANNA BARŁOWSKA. W: Rodzime rasy zwierząt jako potencjalne źródło żywności o działaniu prozdrowotnym, Lublin-Urszulin, 26-27 czerwca 2012. [Materiały z konferencji]. [Lublin], [b.w.], [2012]. - S. 15-16.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rodzime rasy zwierząt jako potencjalne źródło żywności o działaniu prozdrowotnym, Lublin-Urszulin, 26-27 czerwca 2012. [Materiały z konferencji],
Wydawca:
[b.w.], [2012]. - S. 15-16
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 lutego 2015 16:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:27 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 34398) wydawnictwo zwarte #34398
PBN ID (hist.): 34398
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.