Modification of chemical composition raspberry, strawberry and black - currant fruits due to atonik.
Opis bibliograficzny
Modification of chemical composition raspberry, strawberry and black - currant fruits due to atonik. [AUT.] MARIA MIKOS-BIELAK, RENATA CZECZKO. W: Food quality modelling. Workshop. Abstract Book. Cost 915 Copernicus CIPA-CT94-0120. Leuven, Belgium, 1997, 4-6 June S. 38. Leuven, Katolicke Universiteit Leuven, 1997.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food quality modelling. Workshop. Abstract Book. Cost 915 Copernicus CIPA-CT94-0120. Leuven, Belgium, 1997, 4-6 June, S. 38
Wydawca:
Katolicke Universiteit Leuven, 1997
Rok: 1997
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:37 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 2905) wydawnictwo zwarte #2905
PBN ID (hist.): 2905
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.