Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Modyfikacje podstawowego składu chemicznego, z uwzględnieniem ilościowych i jakościowych zmian zawartości węglowodanów, w ziarnie pszenicy pod wpływem procesów termicznych (Modyfications of the basic chemical composition including quantitative and quality carbohydrates content changes in grain wheat under the influence of thermal processes)

Opis bibliograficzny

Modyfikacje podstawowego składu chemicznego, z uwzględnieniem ilościowych i jakościowych zmian zawartości węglowodanów, w ziarnie pszenicy pod wpływem procesów termicznych (Modyfications of the basic chemical composition including quantitative and quality carbohydrates content changes in grain wheat under the influence of thermal processes). [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA, WIOLETTA SAMOLIŃSKA, MAŁGORZATA KWIECIEŃ. W: Materiały konferencyjne XLIII Sesji Naukowej Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych Polskiej Akademii Nauk, Siedlce-Serpelice, 3-5 czerwca 2014, Tytuł i tekst równolegle w języku angielskim. [Siedlce], [b.w], [2014]. - S. 138-139.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Materiały konferencyjne XLIII Sesji Naukowej Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych Polskiej Akademii Nauk, Siedlce-Serpelice, 3-5 czerwca 2014,
Wydawca:
[b.w] , [2014]. - S. 138-139
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 czerwca 2015 10:06
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:31

Identyfikatory

BPP ID: (59, 35293) wydawnictwo zwarte #35293
PBN ID (hist.): 35293

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się