Molecular techniques for detecting food adulteration.
Opis bibliograficzny
Molecular techniques for detecting food adulteration. [AUT.] EWA HABZA-KOWALSKA, MAŁGORZATA GRELA, MAGDALENA GRYZIŃSKA, [AUT. KORESP.] PIOTR LISTOS. Med. Weter. 2019 Vol. 75 nr 7 s. 404-409, il., bibliogr., sum. DOI: 10.21521/mw.6261
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2019 Vol. 75 nr 7, s. 404-409
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 maja 2019 14:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 9 grudnia 2021 09:20 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00644ad49b31cced976d6
DOI
10.21521/mw.6261
Strona WWW
http://www.medycynawet.edu.pl/archives/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45493) wydawnictwo ciągłe #45493
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,281
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.