Moralna odpowiedzialność producenta żywności wobec konsumenta, spłeczeństwa i środowiska.
Opis bibliograficzny
Moralna odpowiedzialność producenta żywności wobec konsumenta, spłeczeństwa i środowiska. [AUT.] EUGENIA CZERNYSZEWICZ. W: Etyka a jakość i efektywność organizacji : monografia / pod red. Elżbiety Skrzypek Lublin, Wydział Ekonomiczny UMCS, 2010, S. 65-78, Bibliogr, 978-83-924547-7-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Etyka a jakość i efektywność organizacji : monografia / pod red. Elżbiety Skrzypek, S. 65-78
Wydawca:
Wydział Ekonomiczny UMCS, 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 grudnia 2010 12:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:52 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-924547-7-9
BPP ID: (59, 24907) wydawnictwo zwarte #24907
PBN ID (hist.): 24907
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.