Morwa czarna jako superfood - w świetle współczesnych badań naukowych.
Opis bibliograficzny
Morwa czarna jako superfood - w świetle współczesnych badań naukowych. [AUT.] KAMILA KASPRZAK, MARTA PAWLICKA, KAROL KUPRYANIUK, GABRIELA WIDELSKA, ANNA ONISZCZUK. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Uprawa roślin i ochrona środowiska Poznań 2019, Młodzi Naukowcy, s. 27-32, il., bibliogr., streszcz, 978-83-66392-47-2.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 września 2019 09:08 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:37 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66392-47-2
e-ISBN: 978-83-66392-48-9
BPP ID: (59, 45818) wydawnictwo zwarte #45818
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.